IT-Arkitekt

Vi vill utöka vårt fantastiska gäng konsulter med fler arkitekter! Därför söker vi just nu dig som har erfarenhet och ett gediget intresse för arkitektur inom IT-sektorn.

Vilka är vi?
Didup är ett kreativt och modernt IT-företag med fokus på specialistkonsulter, IT-tjänster och molntjänster. Idag sitter vi med fler kundförfrågningar än vi hinner med, och söker därför förstärka med fler IT-konsulter. Vi befinner oss just nu i en spännande fas med stor fokus på tillväxt, och vill ha med nya medarbetare på resan!

Varför Didup?
Didup är en familjär och hänsynsfull arbetsgivare som prioriterar sina anställda och investerar i deras framtid. Som ett helt självägt företag, oberoende av externa investerare, genomsyras vår företagskultur av en stark dedikation till våra medarbetare. Vi strävar efter att alla våra anställda ska växa och utvecklas tillsammans med oss, och erbjuder därför omfattande möjligheter till kompetens- och personlig utveckling. Hos oss får du möjligheten att arbeta med dedikerade kollegor som är experter inom sitt område. Att vara engagerad, dela med sig och lära från varandra genomsyrar allt vi gör. Det är så vi bygger bolaget och vår gemensamma framtid.

Inom områden som automotive, medtech, e-commerce och offentlig verksamhet har vi etablerat vår närvaro. Våra kunder sträcker sig från uppstartsföretag till globala jättar och vi väljer våra kunder och uppdrag med omsorg för att både utveckla våra konsulter och bidra till en bättre värld för oss alla.

Kvalifikationer
Vi letar efter dig som är en erfaren arkitekt med minst 5 års erfarenhet. Du delar vår passion för att ha roligt tillsammans, besitter ett inre driv och har ett genuint intresse för det du gör. Du är redo att anta utmanande roller i uppdrag hos våra kunder och har erfarenhet av samt föredrar ett agilt arbetssätt i team. Dina språkkunskaper i svenska och engelska är goda, både i tal och skrift.

Kanske känner du igen dig i en eller flera av dessa roller:
·         Enterprise Architect
·         Solution Architect
·         Cloud Architect
·         Integration Architect

I så fall tar vi gärna ett första möte med dig för att prata om ditt nästa steg i karriären. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Rulla till toppen