Möt Johan Martin

Namn

Johan Martin

Tid på Didup

Snart 2 år, sedan april 2022

Vad gör du på Didup?

Jag gör lite allt möjligt i och med att jag är testare, testledare, release ansvarig.

Varför är din roll så spännande?

Att jobba med test är roligt i och med att man måste tänka utanför boxen och därigenom förbättra en produkt. Det är roligt att ta sig vidare och förbättra kvalitén. Ta sig framåt helt enkelt.

Vad är det bästa med Didup?

Bra fråga, alla trevliga kollegor i alla åldrar som man kan bolla idéer tillsammans med. Även Didup-luncherna där man får tjöta och lära känna folk. Skönt att komma i väg ibland och bara umgås.

Vad är ditt roligaste minne på Didup?

Mitt bästa minne från Didup är första terrasshänget när Mattias grillade. Folk presenterade sig, man umgicks och njöt av solen. Det var ett skönt gäng att komma in till. Här finns det en öppenhet för allt och man kan prata och skoja med alla vare sig det är VDn eller en annan konsult man pratar med.

Det här visste du inte om mig

Det här vet nog ingen om mig men går en utbildning i healing, själsutveckling. Det handlar om att lära sig ta hand om sig själv och sedan hjälpa andra med själslig utveckling. Det har varit ett intresse länge men har inte förens nu hittat ett ställe där man kan utbilda sig. Det är intressant att lära sig att känna av andra människor och hjälpa.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen