MÖT JOHNNY LAM

Johnny Lam

Ett första år tillsammans med Didup.

Jag har varit en del av Didup-familjen sedan april 2023, vilket innebär att jag har arbetat här i ungefär ett år nu.

it-konsult på Didup

Som konsult är min roll väldigt bred. Jag arbetar som Technical Support Specialist, nära en av våra kunder inom Automotive och fokuserar på att tillhandahålla deras IT-tjänster. Jag arbetar också med Didups IT-tjänster.

Varför det är så spännande

Det mest spännande med mitt arbete är den konstanta variationen och utmaningen. Varje dag möter jag nya människor och nya problem som kräver kreativa lösningar. Att ständigt lära mig nya tekniker och arbetssätt håller mig engagerad och motiverad.

Det bästa med Didup – Varför jag valde Didup

Didup har en unik företagskultur där medarbetarna verkligen värderas och tas om hand om. Den positiva atmosfären och möjligheten till personlig och professionell utveckling gjorde valet enkelt för mig. Dessutom kände jag mig omedelbart välkommen och inkluderad när jag först kom till kontoret.

Hur använder du din utbildningsbudget?

Under det senaste året har jag använt min utbildningsbudget för att certifiera mig inom M365 och Azure. Min långsiktiga plan är att fortsätta specialisera mig inom Azure och bli en expert inom området. Jag ser fram emot att ta fler kurser och certifieringar för att bredda min kunskap ännu mer!

Vad är ditt roligaste minne på Didup?

Mitt roligaste minne på Didup måste vara när jag skrev på kontraktet och när jag senare fick möjligheten att hjälpa till med utvecklingen av vår 2.0 hemsida.

det här Visste du inte om mig

En liten hemlighet är att jag är en passionerad padel-fantast! Utöver mitt arbete och mina studier ägnar jag mycket tid åt att spela padel och njuta av den fantastiska gemenskapen och energin på banan. Det är något som verkligen får mig att koppla av och ha roligt!

Rulla till toppen