top of page

MÖT VÅRA MEDARBETARE

Det här är Didup. Ett 50-tal drivna individer med olika erfarenheter och specialistområden. Under årens lopp har vi bevarat vår kultur från tiden när vi var en start-up. Hos oss är IT mer än en karriär, det är vår passion.

Möt några av våra medarbetare nedan!

EMMA.jpg

EMMA HÄRNQVIST

Vad gör du på Didup?

Jag arbetar primärt med relationer - både i rollen som personalansvarig och som säljare. Min officiella titel är Customer Relationship & Consultant Manager.

Utöver ovan roll är jag som Chief Marketing Officer också ansvarig för vår marknadsföring, med allt från sociala medier till vilken merch vi "villhöver", så även strategi och väg framåt.

FRIDA ROSÉN

Vad gör du på Didup?

Jag jobbar som People Experience-administratör och rekryterare. Det är en blandad roll men i det stora hela går det ut på att se till att alla anställda hos oss på Didup är nöjda och glada – jag arbetar helt enkelt med medarbetarupplevelsen! Jag arbetar också med att stötta ledningsgruppen i olika HR-frågor samt att introducera bolaget för de som vill höra mer om oss.

FRIDA.jpg
STEFAN B.jpg

STEFAN BESKOW

Vad gör du på Didup?

Jag har haft lite olika seniora ledarskapsroller. Just nu arbetar jag strategiskt med Configuration Management men har tidigare haft rollen som Business Analyst och Product Owner.

Varför är det som gör det så spännande? 

Jag har arbetat många år inom mjukvaruutveckling och man lär sig området. Jag har haft flera olika roller inom test, configuration- och change management och krav är det viktigaste av allt.

MAGNUS PETTERSSON

Vad gör du på Didup?

Jag är test- och kvalitetskonsult och arbetar på uppdrag hos en av våra kunder i Göteborg.

Varför är det som gör det så spännande? 

Det är så otroligt varierande och sanningen är att jag hamnade här av misstag. Jag fick jobb i Göteborg som var inom test och då märkte jag att det var väldigt roligt och att jag var bra på det.

MAGNUS.jpg
CECILIA.jpg

CECILIA DANIELSSON

Vad gör du på Didup?
Under mitt första år arbetade jag med implementeringen av ett ledningssystem på Didup och nu är jag projektledare på mitt första uppdrag som konsult.

Varför är projektledning så spännande? 

Jag tycker att projektledning är spännande, och speciellt som konsult, då jag får möjligheten att se olika verksamheter. Det är också roligt att få möta många olika människor.

LENA HULTIN

Vad gör du på Didup?
Jag arbetar med Business Management och projektledning, och har haft flera olika roller, nu är jag Delivery Lead. Jag är även diplomerad professionell coach och arbetar med Katalyserande coachning vilket handlar om att coacha klienten till att hitta svar på sina egna frågor. 

LENA.jpg
JOHAN M.jpg

JOHAN MARTIN

Vad gör du på Didup?
Jag gör lite allt möjligt i och med att jag är testare, testledare, releaseansvarig.

Varför är testning och testledning så spännande?
Att jobba med test är roligt i och med att man måste tänka utanför boxen och därigenom förbättra en produkt. Det är roligt att ta sig vidare och förbättra kvalitén.  Ta sig framåt helt enkelt.

TORD ELIASSON GHIDONI

Vad gör du på Didup?
Jag har rollen som fullstack-utvecklare så jag arbetar mycket med react, javascript och C#, men främst React.

Varför är utveckling så spännande?
Det är roligt att lösa problem. Genom att lösa de små problemen så kan man sedan lösa de stora. Det är kul att känna att man tar sig vidare.

TORD.jpg
bottom of page