top of page

Möt Alexander Gustafsson

Uppdaterat: 24 feb.


Namn: Alexander Gustafsson

Tid på Didup Jag började på Didup den 27:e januari 2020 efter min LIA-period som började redan den 19:e Januari 2019. Så de blir 3 år (om jag kan räkna)...
Vad gör du på Didup? Haha bra fråga! Jag jobbar som SysOps Engineer i ett Cloud-team i AWS samt håller Patrik (Lindblad) sysselsatt.


Varför är det som gör det så spännande? Jag skulle säga att det som är spännande med mitt jobb och roll är att man aldrig vet vad det är som kommer att ske. Det kan förändras från dag till dag och ibland timme till timme så man måste hela tiden vara på tå.


Vad är det bästa med Didup?

Jag har varit här så pass länge så det känns som att man känner verksamheten och organisationen väldigt bra och man vet vad man har varandra. Skön gemenskap också!


Vad är ditt roligaste minne på Didup? Skulle säga att mitt roligaste minne var under min LIA period när jag, Patrik och Jan-Erik satt och studerade AWS på kontoret. Det var oftast bara vi, Mattias och Peder. Ibland trillade Per in, det var riktigt fina minnen.


Det här visste du inte om mig: Vet inte hur mycket jag ska avslöja, haha! Men fråga mig så kanske jag chockar dig...

Jag hade författarambitioner innan jag gick över till IT världen, de är kanske något man inte riktigt kan "se" eller så...

66 visningar
Mall
bottom of page