top of page

Möt Cecilia Danielsson


Namn: Cecilia Danielsson

Tid på Didup Jag har varit på Didup sedan augusti 2021 i och med att jag påbörjade min LIA under mina studier inom Project Management, och har varit anställd sedan januari 2022. Nu har jag varit på Didup strax över 1 år.Vad gör du på Didup? Under mitt första år arbetade jag med implementeringen av ett ledningssystem på Didup och nu är jag projektledare på mitt första uppdrag som konsult.


Varför är projektledning så spännande? Jag tycker att projektledning är spännande, och speciellt som konsult, då jag får möjligheten att se olika verksamheter. Det är också roligt att få möta många olika människor.


Vad är det bästa med Didup?

Bland det bästa med Didup är att vi har en schysst och engagerad ledning. Stämningen på kontoret är också väldigt härlig.


Vad är ditt roligaste minne på Didup? För det mesta händer det något skoj, många event har varit roliga och varje gång har det skett någonting minnesvärt. I höstas spelade vi boule tillsammans, det var roligt och vi hade väldigt trevligt under hela kvällen.


Det här visste du inte om mig: De flesta på kontoret vet nog detta redan men jag älskar att odla, speciellt tomater och jag har i år 20 sorter som växer i trädgården tillsammans med gurka, zucchini, morötter, blommor och mycket mer. Jag är en riktig tomatnörd!

78 visningar
Mall
bottom of page