top of page

Möt David Eriksson

Uppdaterat: 16 feb.


Namn: David Eriksson

Tid på Didup Jag började på Didup i september 2021 så jag har varit här i 1 ½ år nu.


Vad gör du på Didup? Jag jobbar som utvecklare, mestadels Backend i C# men även i Frontend i React.js.


Varför är utveckling så spännande? Jag gillar problemlösning. Jag tycker att det är kul att fundera över hur koden kan bli mer effektiv och lättare att underhålla. Därför tycker jag att Backend är roligare för att det är mer problemlösning.


Vad är det bästa med Didup? Det bästa med Didup är att det är väldigt trevliga kollegor här. Vi är ju flera som umgås efter jobbet och spelar Dungeons and Dragons eller brädspel till exempel.


Vad är ditt roligaste minne på Didup? Ja, jag satt och funderade över detta. Jag har många roliga minnen från våra Dungeons and Dragons-kvällar men ett annat roligt minne jag har är från min första After Work på Didup när en kollega tagit med sig hemmaodlade chilifrukter som folk testade. Det var väldigt roligt att se folks reaktioner!


Det här visst du inte om mig: Jag tänker på en sak, det var när jag gick i gymnasiet och skulle ha orientering. Problemet var att jag inte hittade dit och i och med att det var ett obligatoriskt moment så har jag faktiskt inget betyg i idrott och hälsa!

63 visningar
Mall
bottom of page