top of page

Möt Emma Härnqvist

Uppdaterat: 30 mars


Namn: Emma Härnqvist

Tid på Didup Jag har varit en del av Didup sedan sommaren 2021 och jag är således inne på mitt andra år!

Vad gör du på Didup? Jag arbetar primärt med relationer - både i rollen som personalansvarig och som säljare. Min officiella titel är Customer Relationship & Consultant Manager.


Utöver ovan roll är jag som Chief Marketing Officer också ansvarig för vår marknadsföring, med allt från sociala medier till vilken merch vi "villhöver", så även strategi och väg framåt.


Varför är din roll så spännande? Jag brinner för relationer, både att skapa nya och utveckla befintliga – det är det bästa med min roll. Så även att se mina kollegor växa och utvecklas i sin roller, både hos kund men också genom sin utvecklingsplan. Jag är en måldriven person så att få skapa möjligheter för andra att utvecklas och nå sina mål är väldigt givande.


Vad är det bästa med Didup? Vår gemenskap såklart, vi gör många roliga saker tillsammans så som månadsluncher, AW’s, kickoffs osv. Det gör att vi håller ihop även om vi är på en tillväxtresa!


Möjligheten till att fortsätta utvecklas med hjälp av vår utvecklingsbudget är en annan bra anledning till att Didup är rätt för mig!


Hur använder du din utbildningsbudget i år?

Just nu stärker jag mina kunskaper inom digital marknadsföring med fokus på sökordsoptimering – riktigt roligt, och fantastiskt att få möjligheten att utvecklas med hjälp av budgeten. Jag har en hel del utrymme kvar efter den här kursen så jag får se vad jag hittar på till hösten.


Vad är ditt roligaste minne på Didup? Jag har många roliga minnen från mina två första år, min första AW med alla samlade i september 2021 till exempel. Per hade tagit med sig ett gäng chillis från sin egen odling som vi andra fick provsmaka. Problemet var bara att de alla låg blandade så det var lite av ett lotteri – jag lyckades ta en som var urbota stark, så stark att jag hade ont i tänderna efteråt.


Våra två Hot chicken wing challenges har också varit väldigt roliga när vi utmanats lite extra.

Det känns som om vi har en grej kring det här med chillis ändå?


Det här visste du inte om mig: Det är ingen hemlighet att jag älskar att fylla år, och på lördag är det dags igen. Sedan några år tillbaka har jag infört ”födelsedagsvecka” där jag gör olika saker för m i g varje dag under veckan så som massage, ansiktsbehandling, härliga luncher och middagar med vänner osv. Fira allt som firas kan, lev här och nu - något jag gör alltmer sedan jag var sjuk i cancer. Jag kollar också en hel del fotboll, mer specifikt Djurgården och Liverpool som båda har en stor plats i mitt hjärta.

205 visningar
Mall
bottom of page