top of page

Möt Frida Rosén


Namn: Frida Rosén

Tid på Didup Jag har varit här i snart 2 år, jag började som rekryterare på deltid i maj 2021 vid sidan av mina studier och gjorde min första dag som heltidsanställd i augusti 2022.
Vad gör du på Didup? Jag jobbar som People Experience-administratör och rekryterare. Det är en blandad roll men i det stora hela går det ut på att se till att alla anställda hos oss på Didup är nöjda och glada – jag arbetar helt enkelt med medarbetarupplevelsen! Jag arbetar också med att stötta ledningsgruppen i olika HR-frågor samt att introducera bolaget för de som vill höra mer om oss.


Varför är HR så spännande? Det finns mycket som är spännande med HR! Först och främst är det väldigt roligt att få vara en del i arbetet för att människorna jag arbetar tillsammans med skall ha det bra på jobbet. Vi arbetar ju faktiskt åtta timmar om dagen fem dagar i veckan så vikten av att trivas på sin arbetsplats och få det stöd man behöver är jättestor! Sedan får jag också möta en hel del människor och får ta del av deras arbetslivsresor och perspektiv, vilket är superspännande.


Vad är det bästa med Didup? Det bästa med Didup är nog vår stämning och atmosfär vilket jag vet att andra lyft tidigare! Redan från den där första dagen i maj 2021 så kände jag mig som hemma och det har nog inte gått en enda dag utan att jag fått mig ett gott skratt.


Vad är ditt roligaste minne på Didup? Man har ju en del roliga minnen men om jag ska välja ett så är det nog den första After Worken jag var med på i september 2021. Jag hade bara jobbat på Didup i några månader och hade inte hunnit träffa så många av mina kollegor i och med att jag främst arbetat deltid under semestermånaderna. Det var på den After Worken som jag äntligen fick träffa flera av de fantastiska människorna som jag idag har turen att kalla mina kollegor. Det var superroligt!


Det här visste du inte om mig: Jag är till stor del en öppen bok så den här har jag fått klura lite på. Jag har under mina 23 år testat en hel del sporter bl.a fotboll, street dance, pole dance och jujutsu men mitt hjärta ligger helt och hållet hos fotbollen idag. Jag har spelat sedan 5 års ålder (med lite pauser med jämna mellanrum…) och spelar idag i Kungsladugårds damlag.

125 visningar
Mall
bottom of page