top of page

Möt Stefan Beskow


Namn: Stefan Beskow

Tid på Didup Jag började på Didup den 1:a November 2021


Vad gör du på Didup? Jag har haft lite olika seniora ledarskapsroller. Just nu arbetar jag strategiskt med Configuration Management men har tidigare haft rollen som Business Analyst och Product Owner.


Varför är detta så spännande? Jag har arbetat många år inom mjukvaruutveckling och man lär sig området. Jag har haft flera olika roller inom test, configuration- och change management och krav är det viktigaste av allt. En bra produkt behöver bra krav. Kommunikationen är väldigt viktig här och det gör det spännande. Att förstå kraven och att översätta dem så att de är begripliga för alla.


Configuration Management handlar mycket om kontroll och ordning samt att stötta utvecklare. Det som är spännande med detta är att få vara med och utveckla metoderna för CM området och att få förbättra verksamheten.


Vad är det bästa med Didup? Det bästa med Didup är att vi har en öppen företagskultur. Det är en familjär stämning och prestigelöst.


Vad är ditt roligaste minne på Didup? Mitt roligaste minne på Didup är nog från när jag blev anställd. Allt var nytt och det var roligt. Man fick lära sig mycket och vi hade en vinterfest där vi hade väldigt roligt.


Det här visste du inte om mig: Jag håller på och skriver på en bok som kanske blir klar någon gång. Jag har också några halvfärdiga böcker som skulle behöva avslutas för att kunna ges ut.

37 visningar
Mall
bottom of page