top of page

Möt Tord Eliasson Ghidoni

Uppdaterat: 1 feb.


Namn: Tord Eliasson Ghidoni Tid på Didup Strax över ett år, började 3 Januari 2022


Vad gör du på Didup? Jag har rollen som fullstack-utvecklare så jag arbetar mycket med react, javascript och C#, men främst React.


Varför är utveckling så spännande? Det är roligt att lösa problem. Genom att lösa de små problemen så kan man sedan lösa de stora. Det är kul att känna att man tar sig vidare.


Vad är det bästa med Didup? Det finns många bra saker. Trevliga kollegor som är engagerade och intresserade av vad de gör, hund på kontoret, DnD-kvällarna. Våra lunchpromenader och gångavstånd till kontoret är inte heller fel!


Vad är ditt roligaste minne på Didup? Problemet är egentligen att välja ett, jag har massor! Ett av dem var när jag kom tillbaka från semestern och kollegans hund inte sett mig på länge, hoppade upp i knät och vägrade flytta på sig under en hel timme typ. Ett annat minne som jag har är från en fredagskväll när jag och några kollegor var kvar på kontoret och hade en spontan vinkväll. Sådana goda minnen har jag många av.


Det här visste du inte om mig: En rolig sak som jag inte delat med mig av till alla är att jag var väldigt dålig på att spela datorspel när jag var yngre men ändå tyckte att det var väldigt kul med datorer så jag gick och blev utvecklare i stället.

144 visningar
Mall
bottom of page