DIdup consulting

MAXIMAL NYTTA OCH VÄRDE I DITT IT-PROJEKT

Styrkan hos Didup ligger i att kunna applicera djupa kompetenser i många olika branscher – Didups IT-konsulter finns i betydande projekt på några av Göteborgs största företag. En av våra viktigaste stöttepelare är intern kunskapsöverföring. Som kund hos oss tar du därför del av branschöverskridande insikter och synergier.

ERFARNA OCH CERTIFIERADE IT-ARKITEKTER

Hos Didup får du erfarna IT-arkitekter med djup kompetens och bred verksamhets­förståelse. Som alltid har med sig ROI, projekt­omfattning och begränsningar i bakhuvudet.
Vi står redo att designa ditt nästa system, din nästa lösning eller ett helt IT-landskap.

LEDARE I FRAMKANT

Didups konsulter ligger i framkant när det gäller att utveckla nya sätt att driva agil transformering. Arbetar din organisation med SAFe, Scrum.org, FFD eller Lean? Vi ger dig de roller du behöver.

UTVECKLARE MED DJUP TEKNISK EXPERTIS

På Didup är våra utvecklare erfarna ingenjörer med djup teknisk expertis och många års erfarenhet av mjukvaru­utveckling i, Java, .NET, Android, iOS och molnbaserad IoT-lösning.

  • Mjukvaruarkitekt
  • Mjukvaruutvecklare
  • Automationstestare
  • Testledare
  • DevOps-experter
  • Cloud-experter

Erfarna ux-designers

Didups erfarna UX-designers har en gedigen erfarenhet av att leda transformativa projekt hos några av Göteborgs största företag. Vi förstår komplexiteten i stora organisationer och är redo att leverera användarupplevelser som möter dina behov. Oavsett om det handlar om att omgestalta befintliga produkter, skapa nya användarupplevelser eller optimera användbarheten, så är vi här för att bidra till framtidens digitala lösningar.

Rulla till toppen