MÄNNISKOR OCH TEKNIK – FÖR EN BÄTTRE FRAMTID

Varför välja didup?

Hos Didup ger vi våra anställda verktygen att lyckas och utvecklas i sin roll. På riktigt. Vi erbjuder spännande och utvecklande uppdrag hos våra kunder i varierande branscher. Vill du åka på konferens? Eller kanske ta det där certifikatet? Med vår generösa utvecklingsbudget skapar vi möjligheten att ta nästa steg i din karriär.
Gemenskap

Vi har kul på jobbet

Hos oss är det viktigt att ha roligt på jobbet och skapa en inkluderande gemenskap där alla känner sig välkomna. Vi tror att det leder till ökat samarbete, kreativitet och produktivitet.

Vi är stolta över vårt företagskultur och engagerade medarbetare som alltid är redo att välkomna nya ansikten till gänget. Vi ordnar regelbundna företagsluncher och after works för att stärka vår gemenskap och skapa tillfällen för avkoppling och socialt umgänge.

Utveckling

Vi fokuserar på din utveckling

På Didup är vi ständigt engagerade i att hjälpa våra medarbetare att växa och utvecklas i sina professionella karriärer. Vi tror på att erbjuda våra anställda de bästa möjligheterna till vidareutbildning och personlig tillväxt.

Vi är stolta över att ha en generös utvecklingsbudget som möjliggör för våra medarbetare att delta i relevanta kurser, konferenser och workshops för att hålla sig uppdaterade inom sina områden. Vår prioritet är att främja kontinuerlig inlärning och uppmuntra till ny kunskap.

Innovation

Vi gör skillnad

Våra konsulter jobbar ofta i nya innovativa projekt där de får vara med och göra verklig skillnad. Styrkan hos Didup ligger i att kunna applicera djupa kompetenser i många olika branscher – våra IT-konsulter finns i betydande projekt på några av Göteborgs mest framträdande företag.

Expertis

Vi skapar ledare i framkant

Didups konsulter ligger i framkant när det gäller att utveckla nya sätt att driva agil transformering. Genom att kombinera expertis med kreativ problemlösning har vi hjälper vi framgångsrikt företag att navigera i den snabbt föränderliga affärsvärlden.

Lediga tjänster

IT-Arkitekt

Vi vill utöka vårt fantastiska gäng konsulter med fler arkitekter! Därför söker vi just nu…

Se tjänst

Cloud Engineer

Om du är en erfaren specialist med djupa kunskaper och bakgrund inom Cloud-teknologi och söker…

Se tjänst
Rulla till toppen